Verzendingsinfo

1. Gratis verzending voor alle bestellingen.

2. Verzending via Air Express, zoals DHL Express, EMS.

3. Je ontvangt schoenen minder dan 30 dagen.

Return / Exchange

We bieden een retour- en restitutieperiode van 7 dagen vanaf de datum van ontvangst. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op voor het retouradres en stuur het item niet terug naar hetzelfde verzendadres. Ons team beheert alle ontvangen items, dus u hoeft de items alleen naar ons retouradres te sturen.

Uw aankoop wordt gloednieuw verzonden. Items die u aan ons retourneert, moeten zich in dezelfde nieuwe staat bevinden als waarin ze zijn ontvangen. Alle geretourneerde artikelen moeten in hun originele staat zijn en worden beschouwd als in ongedragen staat voordat ze kunnen worden geaccepteerd voor een totale terugbetaling. Het item moet worden teruggestuurd in nieuwe en ongebruikte staat, in de dozen van de fabrikant en met alle papieren (dit omvat garanties en authenticiteitskaarten), onderdelen en accessoires (inclusief stofzakken) om volledig krediet te verzekeren. NIETS MOET AAN DE DOOS WORDEN GEBONDEN. De schoenen- of handtasdoos en andere items moeten worden teruggestuurd in een doos van golfkarton (zoals degene die erin is geleverd) om schade te voorkomen. Uw retourzending van goederen wordt niet geaccepteerd als deze niet in de juiste nieuwe staat wordt teruggestuurd. Retourzendingen die niet worden geaccepteerd, worden op uw kosten weggegooid of teruggestuurd.

Versleten schoenen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Als je de schoenen met je jurk wilt passen, vragen we je om kousen of sokken te dragen en deze alleen op tapijt te dragen. Als de schoenen worden geschuurd door het passen van de schoenen bij een fitting, kunnen we ze niet terugnemen. De schoenen moeten in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin ze zijn ontvangen. Bewaar de doos waarin de schoenen zijn verzonden. Dit is de beste verpakking om te gebruiken voor retourzendingen. Schoenen die zijn geverfd, kunnen niet worden geruild of geruild. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat er kan gebeuren met de geretourneerde artikelen tijdens het terugzenden: als we ze beschadigd ontvangen, kunnen we de retour niet accepteren.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, geven we de terugbetaling van de kosten voor retourzendingen vrij of sturen we ruilartikelen naar u.